mobilemenu

Foreninger

NØG

Nørre Ørslev gymnastikforening er en forening med en historie på 130 år, med stærke rødder i lokalsamfundet.

Foreningen holder til i Horreby hallerne , som består af hal, gymnastikhus (tilbygget i 2006) og motionsrummet fra 2013. De sidstnævnte er bygget af NØG, med hjælp fra frivillige fra lokalområdet, og overdraget til kommunen efterfølgende.Endnu et eksempel på det stærke sammenhold, der er i vores område.

I 2016 fusionerede HBK med NØG, det betyder, at NØG nu består af gymnastik, badminton og fitness.

Det betyder, at vi i dag tilbyder:

NØG gymnastik - en bred vifte af gymnastiktilbud for alle aldre

NØG fitness - Fitnessrum, traditionelle motionsmaskiner

NØG badminton - En badmintonafdeling, som tilbyder motionist - og ældrebadminton

Vi er en forening, der byder på aktiviteter for alle fra 'vugge til grav'.

Vi prioriterer uddannelse af vores instruktører med kurser, og tilknyttede mentorer ved brug for dette. Dette for at målrette undervisningen på de enkelte hold til deltagerne og holde den røde tråd i undervisningen.

Vi er en forening, der sætter leg, glæde, nærvær, sociale kompetencer, sammenhold og samarbejde i høj kurs med blik på det samfund, der omgiver os.

Se mere på: http://www.nøg.dk

Formand: Hanne Bergmann

LUIF

LUIF er fodboldklubben i Falsters Hjerte.

Bogstaverne står for Listrup Ungdoms - og IdrætsForening, i daglig tale Listrup.

Navnet er egentlig lidt misvisende, da klubbens adresse er Nørre Ørslev Bygade 23. Her har klubben haft hjemme siden stiftelsen i 1957

Klubben råder over 3 fodboldbaner og et klubhus, der er bygget i flere etaper af klubbens egne medlemmer. Hele anlægget står i dag som en af de kønneste sportspladser på Lolland-Falster.

Trods det forholdsvis beskedne befolkningsgrundlag har klubben de sidste 15 år markeret sig som en af Lolland-Falsters bedste med placeringer i toppen af LF-serien, det har dog og vil altid være en breddeklub, hvor der er plads til én uanset niveau.

I øjeblikket har klubben 2 seniorhold i hhv. LF-serien, serie 1, samt old-boys og veteraner. Dertil kommer diverse ungdomshold, på tværs af årgange, hvor der i nogle årgange er samarbejde med vores naboklubber.

Desværre har klubben i øjeblikket ingen dame/pigeafdeling.

Klubbens historie er i høj grad vævet sammen med Møllebakkeskolen, da det er eleverne herfra, der hele historien igennem har dannet grundlag for klubbens eksistens.

Yderligere oplysninger om LUIF - bl.a. klubbens historie - kan findes på klubbens hjemmeside: www.luif.dk.

Falster Golfklub

Falster Golfklub er ikke kun Falsters ældste og smukkeste bane, den er ligeledes vurderet af mange til at være blandt Danmarks bedste baner.

På Falster arbejder vi hårdt for at give alle medlemmer og greenfee gæster Danmarks bedste golfoplevelse, og mener bestemt at vi er godt på vej med vores storslåede natur, udfordrende bane, hyggelige atmosfære og helt unikke stilhed samt naturoplevelse, midt i Falsters hjerte

I samarbejde med de andre baner på Lolland-Falster - Marielyst Golf Klub, Golfklubben Storstrømmen, Maribo Sø Golfklub og Halstedkloster Golfklub tilbyder vi Golf & Go’Nat ophold. Du vælger frit sted at overnatte, hvor du vil spille, samt hvor mange dage. https://www.falster-golfklub.dk/

Horreby Bylaug

Lauget er stiftet 27. Okt. 2010 på initiativ af 6-7 borgere i Horreby & Omegn.

Formålet med lauget er at varetage de fælles interesser, der måtte være for at bevare og udvikle de områder i byen, der er til alles interesse.

Aktiviteterne har først og fremmest drejet sig om området omkring Mejerigrunden, som lauget har fået stillet til rådighed mod at vedligeholde pladsen. Det har betydet, at der – ud over almindelig vedligeholdelse (græsslåning, oprydning mv.) – har udviklet sig to traditionelle arrangementer:

Juletrætænding første søndag i advent samt Sankt-Hans festen den 23. juni.

Derudover har lauget taget initiativet til oprensning af gadekæret. Medlemsskabet er frivilligt, og der betales ikke kontingent. Man kan støtte lauget ved at købe støttebeviser samt selvfølgelig deltage i de forskellige arrangementer. Bylauget har fået fin opbakning af områdets erhvervsliv i form af sponsorater i forbindelse med arrangementerne.

Formand: Peter Torp, Nykøbingvej 191, Horreby.

 

Karleby og Omegns landsbyforening

Landsbyforeningen arrangerer månedlige Cafémøder, foredrag og oplæg, socialt samvær og landsbyfest.

Lokalet kan også lejes til private fester, sammenkomster m.m.

Der er plads til ca. 50 personer.

Der arbejdes på at vedligeholde den gamle brugsforenings bygninger og at holde liv i landsbyen.”